شرکت سرما گستر سرویس وخدمات کولرگازی واسپیلت
لوله کشی وتعمیر کولرگازی وداکت اسپیلت شمارههای مشاوره وتماس :
09123156242 77952290
اعزام نصاب کولرگازی به تمام مناطق تهران با تماس شما عزیزان تهرانی با تعیین وقت از قبل شرکت سرما گستر به علت نمایندگی پکیج بوتان وخدمات کولرگازی وداکت اسپیلت لطفا از یک یا دوروز جلوتر تعیین وقت نمایید تا درخدمت شما همشهریان باشیم
سمت الکتریکی خود شامل قسمتهایی چون دوشاخه و سیمهای رابط، کمپرسور، خازن، رله بار زیاد (اورلود) رله راه انداز ترموستات، کلید چند وضعیتی (کلید فن)، کلید اصلی کولر و کنترل از راه دور (در کولرهای دو تکه) است.
درکولرهای گازی از یک خازن و در بعضی از کولرها از دو خازن به منظور ایجاد گشتاور راه اندازی کمپرسور استفاده میشود. شکل متداول بکارگیری خازن، به این صورت است که یک خازن برای راه اندازی موتورفن (پروانه) و یک خازن برای راه اندازی کمپرسور مورد استفاده قرار میگیرد ظرفیت این خازنها در کولرهای مختلف متفاوت است.
اجزای مکانیکی کولر گازی با اندکی تفاوت، درست مثل قطعات مکانیکی یخچال است از آن جمله میتوان به قطعاتی مانند کمپرسور کندانسور (رادیاتور)، اواپراتور، فیلتر (درایر)، پروانه اواپراتور، لوله مویین (کاپیلاری)، سینی زیر کولر، خروجی هوا و فیلتر خروجی هوا ولوله گذاری عایق کشی وکابل برق اشاره کرد.
در کمپرسور کولرهای گازی واسپیلت دو مکانیسم بکار گرفته شده است. نوعی از این کمپرسورها از پیستون و میل لنگ طراحی نمودهاند. اما نوع دیگری از کمپرسورها فاقد میل لنگ و پیستون بوده و روتور در حال چرخش (به واسطه فرم خاص) گاز را از مسیر ورودی مکیده و آن را وارد لوله رفت میسازد این نوع کمپرسورها را کمپرسورهای دورانی مینامند. در کولرهای گازی از دو پروانه استفاده میشود که عموما بر روی یک محور اصلی سوار شدهاند. یکی از پروانهها هوا را از مجرای ورودی مکیده و با وزش آن کندانسور، گرما به محیط خارجی منزل یا محل کار میراند، پروانه دوم که به قسمت جلوی موتور فن متصل است هوا را از مجرای ورودی مکیده و با وزش آن به اواپراتور، سرما را به محیط وارد میسازد.
در کولرهای دو تکه، کمپرسور و کندانسور در واحدی به نام یونیت خارجی تعبیه شدهاند. این واحد در خارج از ساختمان نصب میشود. واحد تبخیر یا اواپراتور و شیر انبساط نیز در یک واحد بنام یونیت داخلی تعبیه شدهاند. کولرهای دو تکه عموما دارای دستگاه کنترل از راه دور میباشند. هوا در جهت ورود به محیط منزل یا محل کار از دریچه مخصوصی که به خروجی هوا معروف است میگذرد. به منظور جلوگیری از ورود گرد و غبار و موارد مشابه به داخل محیط منزل یا محل کار، پشت خروجی هوا، فیلتر سیمی یا اسفنجی تعبیه میشود.
گاهی ممکن است بر اثر عدم تنظیم ترموستات و یا ازدیاد گاز شارژ شده اواپراتور و یا قسمتی از لوله برگشتی برفک یا یخها ذوب شوند و در نتیجه آب از جدارهای کولر سر ریز کند. برای پیشگیری از این مشکل ترتیبی اتخاذ شده است که در صورت بروز حالت فوق، آب به خارج از کولر هدایت شود. این وظیفه بر عهده سینی زیر کولر گازی است. در گوشهای از سینی، لوله مخصوصی تعبیه شده که این آبها از آن خارج میشود. برای جلوگیری از ریزش آب، عموما به لوله مذکور شیلنگی متصل میشود و با قرار دادن آن بر روی سطح زمین از پراکنده شدن ذرات آب در محیط جلوگیری میشود.
چگونگی ایجاد سرما در بسیاری از وسایل سرما ساز مانند کولر، یخچال، آب سرد کن و … مشابه است، در کولر گازی ، همانند یخچال، از تبدیل گاز به مایع بوسیله افزایش فشار و در نتیجه تولید سرما که در اثر تبدیل مایع به گاز ایجاد میشود. برای رسیدن به هدف مورد نظر (خنک نمودن محیط) استفاده میکنند. تنها تفاوت را میتوان در خنک کردن کندانسور (رادیاتور) دانست که در کولر گازی بوسیله هوای دمیده شده بر روی آن گرمای لازم گرفته میشود. در حالی که در یخچال برای داشتن هوای خنک از دمیدن هوا بر روی اواپراتور استفاده میگردد.
مطلع بودن از طرز کار کولر گازیها میتواند در استفاده صحیح و نگهداری از آنها سودمند باشد.
کولر گازی دستگاه مکانیکی است برای تولید سرما در محیطهای بسته، این دستگاه با مصرف انرزی برق میتواند دمای محیط تا حد زیادی کاهش دهد. در این دستگاه گاز مبرد یا فریون در یک سیکل بسته تحت فشار تبدیل به مایع شده و سپس مجدا تبخیر میشود. در حین عمل تبخیر به علت پایین بودن نقطه جوش گاز مبرد و سرعت تبخیر بالای آن گرمای زیادی از محیط جذب شده و نتیجتا سرما ایجاد میشود.
آب هم در زمان تبخیر گرمای محیط را جذب میکند. مانند وقتی که بدن شما خیس است و روی پوست بدن تبخیر انجام میشود و شما احساس سرما میکنید. ولی این کاهش دما در رابطه با آب حدی دارد بستگی به دمای مرطوب محیط و نقطه جوش آب دارد.
حال اگر سیال دیگری بجز آب با نقطه جوش پایین تری مانند الکل داشته باشیم. بعلت سرعت تبخیر بیشتر در واحد زمان، در حین عمل تبخیر سرمای بیشتری ایجاد میشود .برای همین است که گاهی برای پایین آوردن سریع دمای بدن فردی که تب شدیدی دارد از محلول آب و الکل استفاده میکنیم. به همین دلیل در کولرهای گازی از سیالی با نقطه جوش پایین تر از ۲۰- درجه سلسیوس استفاده میکنیم .، که در شرایط عادی بصورت گازوجود دارد.
کمپرسور در کولرهای گازی وظیفه فشرده کردن این گاز را در محیطی بسته به عهده دارد تا بتوانیم این گاز را به مایع تبدیل کنیم. ولی گاز فشرده شده در این حالت گرم شده است. در کولر گازی مبدل حرارتی یا رادیاتوری بنام ” کندانسور” به کمک یک فن دمنده دمای گاز فشرده شده یا مایع شده را کاهش میدهد. سپس با ایجاد یک افت فشار در مسیر عبور سیال فشرده شده، در مبدل حرارتی دیگری به نام” اواپراتور” یا ” تبخیر کننده” مبرد تبخیر میگردد و باعث سرد شدن لوله ها و پرههای اطراف اواپراتور میشود. با عبور دادن هوای گرم درون اتاق بوسیله یک فن دمنده ازمیان پرههای سرد شده، هوا نیز سرد شده و به درون اتاق جریان مییابد.
پس از انجام عمل تبخیر در اواپراتور، مبرد مجددا به گازتبدیل شده و به سمت کمپرسور هدایت شده تا دوباره فشرده شده و سیکل کاری کولر گازی تکرار گردد.
امین نوروزی- این روزها، با گرم شدن روزافزون هوا، بازار خرید و فروش انواع کولر داغتر از ماههای گذشته شده است به طوری که انواع کولر، اعم از آبی و گازی از تقاضای بسیار زیادی برخوردار شده است.
به گفته فروشندگان انواع کولر در بازار، در سالجاری میزان فروش کولرهای گازی در مقایسه با کولرهای آبی، افزایشی محسوس داشته است.
چرا که کولر گازی واسپیلت
شدت خنککنندگی بیشتری نسبت به کولر آبی دارد و همچنین با ایجاد رطوبت، باعث به وجود آمدن فضایی مطلوب برای اعضای خانواده میشود.
همین عوامل موجب شده است که افراد زیادی تمایل به خرید کولرهای گازی داشته باشند.
البته این موضوع را نیز نباید فراموش کرد که کولر آبی نیز مزیتهایی نسبت به کولرهای گازی دارد. به عنوان مثال میزان مصرف برق در مدلهای آبی خیلی کمتر از کولرهای گازی است.
اعزام نصاب کولرگازی
اعزام نصاب کولرگازی به مناطق تهران
اعزام نصاب کولرگازی درتهران
نصب کولرگازی
نصاب کولرگازی
نصب کولرگازی
کولرگازی درتهران
نصب کولرگازی تهران
نصاب کولرگازی تهران
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |